STEUN VAN HET BEDRIJFSLEVEN

Vereniging De Zaansche Molen zet zich in voor het behoud van de Zaanse industriemolens. Een steuntje in de rug van het bedrijfsleven kan zij daarbij best gebruiken. De molens hebben tenslotte eeuwenlang het bedrijfsleven gesteund. En dat is bescheiden uitgedrukt, want de molens waren het bedrijfsleven. Uit de meer dan duizend molens, die ooit in de Zaanstreek hebben gestaan, is een groot deel van de huidige economische activiteiten voortgekomen.

Wat kost het bedrijfslidmaatschap?

De kosten van het bedrijfslidmaatschap bedragen slechts € 250 per jaar, exclusief BTW. Daarmee worden de molens en het Molenmuseum niet alleen financieel ondersteund, maar krijgt de vereniging ook een krachtiger stem. En dat is nodig in een tijd van beperkte subsidies en druk op de eeuwenoude monumenten in hun kwetsbare biotoop.

Tegenprestaties

Uiteraard heeft De Zaansche Molen het bedrijfsleven ook veel te bieden, zoals:
• één lidmaatschapskaart (voor maximaal 4 personen per bezoek) om gratis de molens en het Molenmuseum te bezoeken;
• één keer per jaar gratis een bedrijfsbijeenkomst in het Molenmuseum (tijdens kantooruren, exclusief catering) of de mogelijkheid om met een groep van maximaal 20 personen één van onze industriemolens te bezoeken.
• vier keer per jaar het verenigingsmagazine De Windbrief op uw bedrijfsmat.

Wij wijzen u nadrukkelijk op het feit dat uw lidmaatschap niet gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden. Bent u touroperator of gids neemt u dan contact op met het kantoor van De Zaansche Molen en vraag naar de mogelijkheden.

Inschrijven bedrijfslidmaatschap

Velden met een * zijn verplicht

ONZE BEDRIJFSLEDEN