Nacht van de Nacht 26 Oktober

Op zaterdag 26 oktober is de Nacht van de Nacht. Door heel Nederland vinden er dan vele nachtelijke activiteiten plaats waarbij aandacht wordt geschonken aan de schoonheid en functie van de duisternis. Ook op de Zaanse Schans, in een aantal molens en in de Kalverpolder is op deze avond veel te beleven. Het belooft een spectaculair programma te worden, uitermate geschikt als familie-uitje.

Deelname bij de molens:
In Molen de Huisman speelt kleinkunstenares Deborah tijdens de Nacht van de Nacht met haar voorstelling ‘En Toen Werd Ik Wakker’. Een ware combi tussen pop en cabaret.

In Houtzaagmolen Het Jonge Schaap kunt u (indien gereserveerd) uilen zien rondvliegen. Martin van Birdlive vertelt u graag meer over deze bijzondere nachtdieren. http://www.birdlive.nl/
LET OP: de kaartjes voor de uilenshow zijn alleen verkrijgbaar bij het afgiftepunt van de entreebandjes bij restaurant De Kraai op de avond zelf vanaf 19:00 uur. OP=OP!
Bij de molen zelf zijn dus GEEN kaartjes verkrijgbaar.

In molen De Bonte Hen is boswachter Inga van Staatsbosbeheer aanwezig om te vertellen over het nachtleven van de dieren in de polder. Natuurlijk neemt zij ook diverse dieren mee!

Selma Visscher is een aanstormend theatermaakster en kleinkunstenares en speelt tijdens de Nacht van de Nacht in Molen de Os. Een voorstelling over het mistroostige achter al ons voortschrijdend geluk. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma Visscher de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.

 

Koop uw tickets hier